SOULPORTRAITS

Wat is een SoulPortrait?

Een Soulportrait is een bijzonder portret. Het is een schilderij van jouw uiterlijk dat ook veel vertelt over je innerlijk.

Waar de meeste mensen enkel je omhulsel zien, kijk ik naar je kern. Iets in mij zorgt ervoor dat ik door de materie heen kan kijken en jouw essentie kan grijpen. Ik zie door je laagjes van conditionering, bescherming en uiterlijke prestatie en camouflage heen. Ik doorvoel je diepere lagen, en vind daar stukken van jezelf die nog niet gekend zijn en (v)erkend willen worden. Dat zijn dan bijvoorbeeld talenten die wachten om ontwikkeld te worden. Of delen van jezelf die je moeilijk vindt, die je (nog) niet kan accepteren. Die wel hunkeren om aan de oppervlakte te komen. En ook je schaduwstukken; zaken die je niet eens kunt zien bij jezelf.

Waarom een SoulPortrait?

In een SoulPortrait haal ik de energie van jouw verschillende lagen naar de oppervlakte. Ik doe dit met kleur, vorm en trilling. De energie die zich in het portret uit, die werkt helend voor jou. Het portret toont waar jij nog kan groeien, wat je nog mag aankijken, wat je nog mag integreren. Een SoulPortrait kan soms in eerste instantie verrassend zijn maar het werkt altijd diep en genezend in op je wezen. De inwerking van een SoulPortrait werkt lange tijd door en vaak dienen zich meerdere lagen na elkaar aan. Je persoonlijke SoulPortrait gaat je helpen om jezelf helemaal te herinneren. Waardoor je meer eigenwaarde en zelfvertrouwen krijgt. Als je dat wilt dan kan ik je ook nog helpen om die stukken makkelijker aan de oppervlakte te brengen. Dit doe ik door jou te coachen, daarover vind je meer uitleg bij SoulGuidance.

 

Hoe ontstaat een SoulPortrait?

Ik begin met één of meerdere foto’s van jou en kijk dan wat zich wil tonen via mijn penseel en verf. Dit is een intuïtief proces dat zich helemaal vanzelf ontwikkeld. Het manifesteert zich in een flow. Ik start met een leeg canvas naar keuze en enkele tubes verf en heb zelf ook geen idee waar het zal eindigen. Elk SoulPortrait is daardoor een verrassing, maar ook een overgave in vertrouwen. Voor mezelf als kunstenares, en voor jou als ontvanger van het werk.

Een SoulPortrait is een kostbaar geschenk

Elk SoulPortrait is een uniek kunstwerk, een prachtig, krachtig persoonlijk portret. Het is ook een heel bijzonder en kleurrijk cadeau. Het is een blijk van respect en waardering naar jouw eigen zelf toe. Je kunt zo’n bijzonder SoulPortrait natuurlijk ook schenken aan een dierbare met dezelfde liefdevolle intentie, die van heling en persoonlijke groei.

 

Wat investeer je in een SoulPortrait?

De investering in een SoulPortrait start vanaf 550 euro* inclusief btw voor een portret op een katoenen canvas van 50cm op 50 cm. 

Product Prijs
SoulPortrait op katoenen canvas 50 cm x 50 cm € 550 incl BTW (actieprijs tot 23.12.23)
SoulPortrait op katoenen canvas 60 cm x 60 cm € 675 incl BTW (actieprijs tot 23.12.23)
SoulPortrait op katoenen canvas 70 cm x 70 cm € 800 incl BTW (actieprijs tot 23.12.23)
SoulPortrait op katoenen canvas 80 cm x 80 cm € 950 incl BTW (actieprijs tot 23.12.23)
SoulPortrait op katoenen canvas 90 cm x 90 cm € 1050 incl BTW (actieprijs tot 23.12.23)
SoulPortrait op katoenen canvas 100 cm x 100 cm € 1150 incl BTW (actieprijs tot 23.12.23)
SoulPortrait met afwijkende maat, materialen of meerdere personen prijs op aanvraag

Een SoulPortrait kan je bestellen via mail.

Er wordt een aanbetaling gevraagd van 250 euro, het resterende bedrag betaal je bij oplevering.

Je kan kiezen voor een standaard canvas dat je nadien kan inkaderen indien gewenst, of voor een 3D canvas met dikke randen. Andere afmetingen zijn altijd mogelijk, stuur mij daarvoor even een mailtje. Een SoulPortrait is een portret van één persoon. Indien je meerdere personen op 1 canvas wil, contacteer me dan even om samen de mogelijkheden te bekijken. 

Er is meestal een wachttijd voor het SoulPortrait van ongeveer 10 weken (te beginnen vanaf de ontvangst van de foto's en voorafbetaling). Contacteer me om de huidige wachttijd te kennen.

Wil je graag even babbelen over jouw SoulPortrait? Maak hieronder een afspraak!