MY SOUL

It takes one to know one

Een Engelse uitdrukking die zoveel wilt zeggen als: "om iets in een ander te herkennen moet je het ook in jezelf (h)(er)kennen".  Dit zinnetje is me altijd bijgebleven. Het zegt namelijk veel over mijn werkwijze. Ik geloof namelijk dat je iets zelf doorleefd moet hebben om er empathisch en zonder oordeel in een ander naar te kunnen kijken en deze daar ook in te kunnen begeleiden.

This is me

Ik ben Daisy Van Winkel, geboren in de winter van 1983 en ik woon in het groene Londerzeel met mijn man , dochter en zoon, waar ik ook mijn praktijk heb.

Ik werd door het leven getraind voor mijn missie. Ik werd uitgedaagd om heel veel thema's te transformeren. In die periode van uitdaging en verwarring heb ik heel veel geleerd.

Ik heb geleerd hoe mooie relaties werken door eerst jaren in een foute relatie te blijven volharden. Dat groei en ontwikkeling van onschatbare waarde zijn heb ik mogen ontdekken toen ik zo vast zat in mezelf dat het pijn deed. Door mijn trauma’s jarenlang onverwerkt te laten en zelfs ronduit te negeren heb ik gevoeld hoe veel vrijer en lichter een lichaam is wanneer dit uiteindelijk niet meer gebukt gaat onder onverwerkte gebeurtenissen en emoties. Om mensen zonder oordeel in de diepte te kunnen zien voor de mooie wezens die ze zijn, heb ik ze eerst moeten afwijzen op hun uiterlijke gedragingen en werd ook ik op diezelfde zaken afgewezen.

 Ik heb leren authentiek zijn nadat ik zo ver van mezelf verwijderd  was dat ik compleet geen idee had wie ik was en alleen maar dingen deed die niet bij mij pasten. Ik heb ondervonden hoe vervullend echte verbinding met mensen is nadat ik me jarenlang voor hen had afgesloten. Om de kracht van woorden en communicatie te leren kennen heb ik eerst veel mensen tegen de borst gestoten en gekwetst met foute humor en opmerkingen. De meerwaarde van hooggevoeligheid  heb ik pas durven toelaten na jarenlang in totale ongevoeligheid te hebben geleefd. En misschien nog het belangrijkste van allemaal; om te leren hoe ik in verbinding met mezelf en mijn omgeving kan leven, moest ik eerst mezelf en mijn verlangens compleet verwaarlozen en negeren.

Deze levenservaring in combinatie met de krachtige opleidingen die ik heb gevolgd, zorgen er voor dat ik nu mensen kan ondersteunen, begeleiden en de weg kan wijzen op hun eigen helingspad. En dit met een zeer breed spectrum aan tools, ervaring en wijsheid.  Zo hoop ik de wereld een beetje mooier achter te laten dan ik hem gevonden heb.

 

This is SecondSoul

De naam SecondSoul is ontstaan, of zeg maar tot mij gekomen, op het moment dat ik ben gaan leven volgens mijn eigen verlangens en wensen.  Toen ik me niet langer aanpaste om toch maar in mijn omgeving te passen, om er bij te horen, om aanvaard te worden. Het was een lang proces en ik had het gevoel dat ik nieuw leven in mijn ziel blies. Het voelde bijna alsof ik een tweede ziel kreeg. En ondertussen had ik in mijn man ook een (tweede) ziel gevonden die bij de mijne paste en waarnaast ik mijn eigen pad op een versterkende manier kon wandelen.

SecondSoul is een huwelijk tussen mijn energetische en artistieke talenten, waarvan het SoulPortrait de liefdesbaby is.

De missie van SecondSoul gaat als volgt: "Ik wil in dit leven alles helen wat er te helen valt." Bij mezelf en ook bij jou. Ik wil jou helpen in je kracht te komen, naar een next level te stappen, en veel bewuster door het leven te gaan. 

Ik kan er voor je zijn wanneer je even een duwtje in de rug nodig hebt.  Wanneer je iemand zoekt die je net dat puzzelstukje aanduidt dat je nodig hebt om weer verder te kunnen op jouw persoonlijke levenspad. Het is mijn kwaliteit om anderen deze puzzelstukjes aan te reiken en zo verder te helpen. Daarom richtte ik SecondSoul op. Soms heb je een tweede ziel nodig die even meewandelt, je aan een inzicht helpt, de weg wijst wanneer je verdwaalt bent of als je het (pad) even niet meer ziet zitten.