SOULTRANSFORMATION

Alles wat we ooit hebben meegemaakt zit in het celgeheugen van ons lichaam. Daar waar onze hersenen over een eerder beperkte herinnering aan het verleden beschikken, zit elke detail van ons leven, en de vele levens ervoor, in onze cellen opgeslagen. Zowel de fijne belevingen als de  zware, moeilijke en traumatische ervaringen.

Alle positieve afdrukken in deze cellen sturen onze talenten en zorgen voor zaken die goed gaan in het leven. Een keer we iets geleerd en doorleefd hebben, kunnen we er nadien de vruchten van plukken.  Dit werkt over de grenzen van tijd en ruimte heen

Zo kan je bijvoorbeeld heel snel een nieuw instrument leren bespelen omdat je de blauwdruk van een muzikant in je celgeheugen hebt, of communiceren gaat voor jou al van kinds af aan heel gemakkelijk. Deze talenten kunnen doorgegeven zijn in jouw familiesysteem maar het kan ook een vaardigheid zijn die jij op zielsniveau al eerder hebt ontwikkeld.  

De onverwerkte, moeilijke stukken uit het verleden daarentegen, geven een heel ander resultaat. Wanneer een ervaring te hevig is vluchten we in ons hoofd, houden we de adem in en dissociëren we van wat we zouden kunnen voelen. Het lichaam reageert daarop door de bewegingen en sensaties te blokkeren én stockeren. De energie stagneert en komt vast te zitten. Dit geeft allerlei lastige symptomen die zich ook nog eens steeds weer  . Het worden hardnekkige patronen die we steeds weer opnieuw tegenkomen. 

 

 

Het zijn die steeds herhalende patronen die ons belemmeren om in onze kracht te komen. Vaak hebben we over die patronen al 100 keer nagedacht en hebben we ze al kapot geanalyseerd.

 • Je wordt bijvoorbeeld met momenten enorm kwaad terwijl je niet goed begrijpt waarom.
 • Of elke nieuwe relatie die je aangaat lijkt steeds weer op dezelfde problemen uit te draaien.
 • Misschien stuit je steeds weer op angsten die overnemen? Angsten die je wel of niet kan verklaren zoals: hoogtevrees, vliegangst, angst voor intimiteit, faalangst, angst om helemaal jezelf te zijn..
 • Sommige mensen hebben steeds weer dezelfde problemen met hun collega's of leidinggevende, welke job ze ook doen. 
 • ..

Het zijn allemaal patronen die steeds weer terug komen. En elke keer denk je: "nu gaat het anders zijn!" "Deze keer zit ik in een goede relatie." "Dit gaat me niet nog eens overkomen." en toch blijkt na een tijdje dat je weer op net datzelfde punt als vroeger terecht komt

De reden dat deze patronen zich blijven herhalen is om dat het thema zich blijft tonen tot jij het kan zien en doorvoelen. Het lichaam zit in een constante zoektocht naar heling, heelheid. Gestagneerde energie kost het lichaam veel aan levenslust en kracht. Vastgelopen energie maakt moe. Het lichaam wil zichzelf daarvan verlossen en blijft je daarom keer op keer uitnodigen om het thema aan te kijken en aan te pakken. 

Wanneer jij klaar bent om het thema anders te bekijken, er niet meer over na te denken maar op zoek te gaan naar de vastgelopen energie van deze herhalende patronen, kan er pas verandering komen. Deze vastgelopen energie kunnen we via regressie, lichaamswerk, ademhalings- en opstellingstechnieken terug  activeren, met als doel ze ditmaal bewust te doorvoelen en weer los te laten. De dichte, zware, vastgelopen energie kan dan weer vrij stromen en transformeert naar kracht. Je leven verandert en de herhalende situaties zijn niet langer nodig. Je voelt je lichter, vrijer en krachtiger.  De energie die zo lang vast zat wordt nu extra levensenergie die je kan inzetten doorheen je dag. Je zal je dus ook letterlijk energieker voelen. Vaak werkt de transformatie ook door op andere vlakken in je leven, omdat alles samen hangt.

Kortom, een SoulTransformation is de ideale techniek voor al wie diepgaande en blijvende veranderingen wil aanbrengen in zijn of haar leven. Het is de beweging van trauma naar kracht.

Maar hoe werkt dat dan juist?

Spanningen, angst, onzekerheid, trauma,.. zit allemaal opgeslagen in je lichaam. Deze opslag is niet fijn voor je lichaam en om jou daar op attent te maken trek je de hele tijd als een magneet situaties aan die exact bij die blokkades horen. Zo kom je in patronen terecht die zichzelf blijven herhalen.

Tijdens de sessie ga jij met een verdiepte ademhaling exact die plekken opzoeken waar het vast zit. Mogelijks ga ik op een bepaald moment cruciale knooppunten nog versterken met aanraking (enkel met jouw toestemming) en/of karmisch opstellingswerk.

Jij blijft zuurstof brengen in alles wat zich aandient en we volgen de hele tijd de weg die jouw lichaam ons toont. Op die manier krijgt de energie die vast zit in je celgeheugen ruimte en wordt ze groter. Dit brengt emoties en herinneringen naar boven. Door ook daar weer in te ademen en ze bewust en rustig te doorvoelen krijgen deze de kans om je lichaam voor eens en voor altijd te verlaten

Zo kom je tijdens een sessie vaak meerdere blokkades, emoties en herinneringen tegen. Op het einde komt er vaak ook een nieuwe beweging, een nieuw gevoel, een hervonden zelfliefde, rust,.. het kan vanalles zijn. Geen twee sessies zijn dezelfde en het is ook voor mij steeds weer een boeiend verhaal dat zich ontvouwt

 

Wat betaal ik daar voor?

Een sessie kost 120 euro en duurt ongeveer 90 tot max 120 min. Het is nooit op voorhand te zeggen hoe lang de jouwe zal duren dus ik reserveer standaard 2u voor jou. 

Soms heb je ook even tijd nodig om te bekomen na de sessie en dan is daar ook tijd voor. 

Hoeveel sessies heb ik nodig?

SoulTransformation is intens, diepgaand werk. Het werkt vaak in lagen. Lagen waarin we sessie na sessie dieper kunnen afzakken in jouw thema. De ene persoon heeft 1 sessie nodig, de andere heeft meer laagjes te pellen, alles hangt af van waar jij al staat met je innerlijk werk en hoe groot het thema is. Alsook hoe diep je zelf wil gaan. Elke laag die we kunnen aanraken, geeft winst in je systeem. 

 • Soms komen mensen voor 1 sessie en is er al heel veel verandering. En dan komen ze pas bij een nieuw thema terug. 
 • Anderen kiezen er dan weer bewust voor om zoveel mogelijk opruimwerk te doen in hun systeem.
 • En nog anderen komen een tijdje tot ze voelen dat het goed is.

Jij bent en blijft verantwoordelijk voor je eigen proces, de beslissing ligt dan ook volledig bij jou

Moet ik mij voorbereiden op een SoulTransformation?

Nee, er is geen voorbereiding. Het is wel belangrijk dat je tijd maakt voor je sessie in je misschien drukke agenda, zodat je volledig aanwezig kan zijn en niet met je hoofd al bij het volgende zit. 

Draag losse gemakkelijke kledij waarin je vlot kan bewegen zodat je comfortabel de bewegingen en behoeftes van je lichaam kan volgen. 

En wat dan nadien?

Vlak na de sessie plan je best rust in. Er is heel wat energie verplaatst in je lichaam die soms al tientallen jaren (of levens) vast zat. Neem ook de dagen nadien niet te veel hooi op je vork.

Weet ook dat de energie die is losgemaakt nog wel even de tijd kan nemen om je lichaam verder te verlaten. Energie die het lichaam verlaat ziet er uit als:

 • emoties zoals verdriet, boosheid, frustratie,..
 • organen zoals je maag of darmen die opspelen.
 • vermoeidheid, soms extreem.
 • pijnen die je al lang kent die eerst erger lijken te worden.
 • ...

Het is dus mogelijk en normaal dat je de dagen na de sessie enkele van deze zaken ervaart. De ene merkt niets, de andere heeft er veel last van. Het is niet te voorspellen op voorhand hoe jouw systeem zal reageren. 

Belangrijk is dat je het er gewoon laat zijn. Hou het niet tegen en ga het niet analyseren. Ga er eventueel even bij zitten, geef er wat bewuste aandacht aan en adem er zachtjes in. 

Weet dat de energie gewoon jouw lichaam verder wil verlaten, onder welke vorm dan ook. 

Wat mag je verwachten? 

Een diepgaande sessie in een veilig kader met een warme maar krachtige begeleiding, waar jij zélf en op je eigen tempo in oude stukken gaat.

Je ervaart en voelt zélf wat er in jouw celgeheugen om aandacht vraagt. Je ontdekt  waar jouw huidige thema's en vragen hun oorsprong vinden en gaat die stukken (alsnog) doorvoelen, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om te transformeren van trauma naar kracht

Welke thema's?

 

 

 • Patronen en terugkerende problemen
 • Terugkerende relatie-issues
 • Onverklaarbare gevoelens en gedachten
 • Thema's en problemen die je zelf niet begrijpt
 • Angsten
 • Karmische thema's
 • Systemische en familiale problemen
 • Fysieke klachten waar geen medische oorzaak voor gevonden wordt
 • Ondersteuning bij medische problemen

Waar?

 

 

 • Op afspraak in mijn SoulSpace te Londerzeel

Gebruikte technieken?

 

 • Regressietechnieken
 • Ademhaling
 • Systemisch opstellen van energie
 • Voelen en vooral doorvoelen

Welk resultaat mag je verwachten?

 

 • Diep bewustzijn van je thema
 • Vastzittende en verborgen gevoelens komen uit je schaduw en krijgen bestaansrecht
 • Je ziet en begrijpt het grotere geheel beter
 • Subtiele veranderingen in je dagelijks leven maar ook diepgaande transformatie*