Aanbod

SecondSoul biedt jou drie helende bewegingen aan:

Coaching en traumaverwerking 1 op 1 in mijn praktijk in Malderen.

SoulReading

Een SoulReading is een unieke coaching op afstand. Je krijgt het antwoord op je vragen vanuit je ziel. Laat je verbazen door de impact op je leven!

Coaching en traumaverwerking 1 op 1 online. 

Je kan bij mij terecht voor een volledig op maat gemaakte, op jou afgestemde coachingsessie. Ik doe veel verschillende zaken maar er is een rode draad in al wat ik doe.

De gemeenschappelijke factoren in al mijn coachings zijn:

(lees meer door op de titel te klikken!)

The only way out is in.

Je bent welkom met al wat er is.

Ik heb geen mening over jouw thema, hulpvraag of probleem, dat heeft ook geen nut, want het is mijn mening, niet de jouwe. Wat heb je daar aan in JOUW leven? Juist ja, niets.

Ik help je liever om tot je eigen unieke en authentieke oplossing en beweging te komen.

Ik observeer jou en vergroot dat wat er is zodanig uit dat het voor jou plots zichtbaar en duidelijk wordt.

Dat waar jij graag van weg loopt,

dat waar je vanaf wil,

dat stuk dat je niet wil accepteren van jezelf..

daar zit meestal de sleutel.

Dus dat mag er eerst eens helemaal zijn.

Wanneer je eerst volledig en compleet kan accepteren wat er nu is en hoe je nu bent, dan pas komt er ruimte voor verandering.

Safety first!

Ik bied jou de veiligheid die je voordien niet gehad hebt om je trauma's te doorvoelen en verwerken. Om de moeilijke stukken van jezelf te bekijken. 

Daarvoor heb ik voor jou:

  • Een veilige ruimte, waar je je thuis kan voelen. Waar we ongestoord kunnen werken. Waar je de mogelijkheid hebt om te bewegen. Waar er energetisch zuiver gewerkt wordt.

 

  • Een veilige begeleiding. Ik gebruik mijn aanvoelen en intuïtie die mee zorg dragen voor wat jij nodig hebt. Niet te veel en niet te weinig. Ik stem af op jouw nood, op jouw draagkracht en op jouw mogelijkheid tot bewegen in je thema.We gaan niets forceren, we kijken wat wil bewegen en werken daarmee.

 

  • Een veilig kader. Wat we gaan doen is geen zweverige gebakken lucht maar zijn zeer gegronde methodes die een hoge succesratio hebben om jou verder te helpen. Ik heb niet zomaar 4 jaar geïnvesteerd in allerlei opleidingen. Ik weet dat wat ik doe werkt.

 

  • Energetische veiligheid. Ik ben me bewust van energie-overdrachten en hou het daarom zo clean mogelijk tussen ons en in de ruimte. En ik leer jou er alles over zodat ook jij energie-neutraal leert verbinden met mensen en plaatsen.

Intuïtief en creatief.

Er is niet één kant en klare oplossing voor iedereen.

Er is niet één antwoord op een vraag.

Wanneer 3 mensen mij dezelfde vraag stellen zal het antwoord drie keer anders zijn. En het beste antwoord zal vooral ook uit de persoon zelf komen. Ik help je om dat antwoord te kunnen vinden, horen en ontdekken.

Ik observeer wat er speelt en voel intuïtief mee om te ontdekken waar je vast loopt én waar de oplossing zit.

Ik daag je uit en nodig je uit om in beweging te komen met allerlei formats die niet vanuit het hoofd komen. Ze zijn creatief, out-of-the-box en vaak ook gewoon heel fijn om te doen.

Je hoofd mag even met vakantie.

Ik heb talloze formats geleerd die niet-mentaal zijn. Die niet enkel op denken en analyseren gestaafd zijn.

Het hoofd wil zo graag overal een uitleg voor, alles analyseren, de dingen oplossen.

Maar vaak komt dat hoofd in de weg te zitten, waardoor je de echte oplossing niet kan vinden.

In alles wat ik doe omzeil ik (een stuk) jouw ratio. Zodat je hoofd niet kan overnemen, en eindelijk eens mag relaxen terwijl er een veel diepere grotere wijsheid aangeboord wordt. Je hoofd komt in functie te staan van het grotere geheel, en is niet langer de baas.

Ervaren is beter dan luisteren.

Ik zou jou kunnen vertellen hoe je de zaken moet doen of aanpakken, maar ik probeer dat niet te veel te doen.

Ik vind het veel interessanter om jou vanalles ZELF te laten ervaren. Want inzichten die van binnenuit komen zijn veel waardevoller dan wanneer iemand anders ze je aanreikt. Wanneer jij zelf ten diepste voelt "ja dit klopt voor mij" dan komt er een duurzame verandering op gang.

Het klinkt misschien nieuw en vreemd in je oren maar het lichaam leert veel sneller en veel dieper dan het hoofd.

Wanneer jij zelf iets ervaart gebeurt de integratie vanzelf. Je moet niet vanalles zitten onthouden of blijven oefenen. Wanneer het lichaam iets geleerd heeft is de kous af. De beweging is gemaakt. Het thema is geschakeld.

Cool he?

Deze checklist gebruik ik om er voor te zorgen dat jouw ervaring bij SecondSoul goed voelt én effect heeft op lange termijn.

Hoe en waar begin je?

Je kan op verschillende manieren aan de slag gaan met je persoonlijk traject naar authentieke kracht en zelfzekerheid.

  • Je maakt een afspraak voor een gratis online kennismakingscall (20min) waar je me kan leren kennen en je vragen kan stellen.
  • Je bestelt eerst een SoulReading waarin je al heel wat meer duidelijkheid, inzichten en concrete tools krijgt voor je thema's. 
  • Je boekt onmiddellijk een sessie.  We stemmen af op wat jij nodig hebt tijdens je eerste sessie en gaan na een kort gesprekje meteen in de ervaring.