SOULREVIEWS

"Enorme beeldkracht en inspiratie"


"Hoe mooi laat jij zien wie je bent en wat je te bieden hebt!
Je website straalt dat helemaal uit.

Ik leerde je kennen vanuit een gezamenlijke cursus. Jouw aanwezigheid trok me al snel aan. Bij jou voel ik me veilig en geborgen en laat dat nu de ideale basis te zijn om samen te spelen met energie en groei te creëren.
Je hebt een enorme beeldkracht in je. Uit jou vloeit inspiratie en dat bood me heel wat inzichten en handvaten om mee verder te gaan.
Daarnaast gaf je me ook vertrouwen om mijn eigen weg te gaan.
Hiervoor ben ik je enorm dankbaar.
Bij jou voelt het krachtig, luchtig en vooral heel gezellig.
Ik ben een supporter van je werk en heb er het volste vertrouwen in dat jij het super doet!
Veel liefs en graag tot ziens!"

-Lize Peers

"Dankbaar."

"Ik kan veel woorden bedenken voor de aanpak van Daisy, maar dankbaar staat op nummer 1. Ik was onrustig, in de war en moedeloos omdat ik al zo lang aan het zoeken was naar mijn puzzelstuk.

Met mijn laatste moed deed ik een coaching bij Daisy. Daar liet ze een sociaal panorama opkomen en gingen we aan de slag met mijn zelfbeeld. Ik heb zelfs maar een aantal sessies nodig gehad, gezien er zo snel een verandering te merken was.

Ik zat erg vast in mijn hoofd. Haar technieken zorgen er voor dat je hoofd het niet kan overnemen. Je leert terug VOELEN. In je lijf zakken. Rustig worden. Een échte oplossing voor je probleem i.p.v. er gewoon wat over te praten zoals de meeste therapeuten. Ok, nog 1 woord, om af te ronden: Uniek."

 

-Ilse De Vis, presentatrice

"Open."

"Als ik voor mijn review een titel zou kiezen is het eerste dat ik me opkomt ‘Open’.

Ondanks ik zelf heel sceptisch ben kon ik mezelf heel makkelijk bij je open stellen, omdat je zelf heel open bent en niet oordeelt. Wanneer ik me in ‘alternatieve kringen’ meng, voel ik me daar vaak niet thuis omdat ik verwacht dat mensen hier meer open zijn en toch het tegendeel ondervind.

Jij bent iemand die me welkom laat voelen, mijn verhaal wil horen en daar hands on mee aan de slag gaat. Dankzij jou heb heb ik me kunnen laten meevoeren in oefeningen en gevoelens waar ik me niet van bewust was.

De beste oefening die ik bij jou heb gevolgd is de visualisatie van mijn zelfbeeld en vooral het aanpassen van deze, zodat mensen mij nu meer zien voor wie ik echt ben en een betere indruk na laat. Alsof ik de liefde die ik in mij had voor mijn medemensen nu meer kan uitstralen en toegankelijker ben geworden."

 

-Sarah Van Wezer, expediteur

"Troostend, begripvol en confronterend" 

"Daisy heeft mijn ziel gelezen in een periode waarin ik niet wist waar ik naartoe moest.

Een relatiebreuk veroorzaakte een lawine aan brokstukken die leken te dwalen in de atmosfeer. Ik besefte dat er een samenhang moest zijn, maar was er niet toe in staat om de afzonderlijke stukken met elkaar te verbinden.

Haar lezing was tegelijk troostend, begripvol en confronterend. En hoewel de confrontatie dreigend had kunnen overkomen, zorgde haar warme, niet-oordelende aanpak ervoor dat ik zélf het antwoord kon vinden.

Daisy's achtergrondkennis, eigen ervaringen en een natuurlijk inzicht in de menselijke psyche zorgen ervoor dat zij de geknipte persoon is om mensen de juiste steun en richting te geven tijdens een moeilijke periode in hun leven."

 

-Karlien Collen, zelfstandig redacteur en communicatieadviseur

"Een spiegel waarmee je aan de slag kan"

"Een tijd geleden deed Daisy een SoulReading bij me. Als kritische denker stelde ik me al onmiddellijk vragen over hoe het in zijn werk ging en hoe het allemaal mogelijk zou zijn. Daisy beantwoorde ze heel ontvankelijk en gaf uitgebreid uitleg.

Door haar kalmte en beschrijvende beeldspraak zorgde ze ervoor dat ik mee in de beleving zat. Ze beschreef beelden die bij haar opkwamen bij het in contact komen met mijn energie. De beelden brachten allemaal heel actuele thema’s in mijn leven naar voor: onrust in mijn hoofd, zorg voor anderen, te weinig zelfliefde, zoekend naar mijn pad,… ze gaf ook praktische tips over wat kon helpen.

Na de Reading gaf ik Daisy mijn interpretatie van de beelden en stond ze me nog extra bij met raad en advies.

Het gesprek met Daisy zorgde voor iets meer vrede met mezelf. Datgene wat ik het meest meeneem is dat ik moet durven voelen en intuïtief beslissingen moet nemen. De laatste 10 maanden sta ik zo in het leven en het heeft me al veel opgeleverd."

 

-Chana Bertens, zaakvoerder Chabelle / Team manager

"Verrijkend en verlichtend"

"Ik wil je van harte danken voor de lezing van mijn ziel!

Ik ben een beelddenker, de beelden en metaforen uit de lezing kwamen duidelijk bij me over, het voelde alsof je in 'mijn taal' sprak. Ik beschrijf mijn gevoelens ook aan de hand van metaforen en beelden.

Je hebt me verrijkt en verlicht met deze reading en ik ben je daar ontzettend dankbaar voor!

Ik vind het een zeer mooie stap van jou om je bijzondere gave in te zetten om anderen verder te helpen en wens je daar alle succes bij."

 

-Veerle Hendrix

"Onbetaalbaar!”

“Ik ben ontzettend dankbaar voor mijn SoulPortrait! Daisy heeft me na jaren van zoeken in mezelf laten thuiskomen, me laten landen in mijzelf. Het voelt echt als een wereld van verschil; zoekende zijn of zelfbewust mijzelf te zijn, mijn eigen autoriteit te omarmen en een duidelijke focus te hebben.

Ik voel dat Daisy en haar heel waardevolle SoulPortrait mij aan veel zelfvertrouwen geholpen hebben en om mijn eigen waarde(n) bewust te worden, te koesteren en uit te bouwen. Ik ben erg blij met mijn eigenlijk onbetaalbare SoulPortrait. Het heeft een centrale plek in mijn hart en in mijn huis. Ik kijk er elke keer weer graag naar en krijg er hele positieve, leuke reacties op. Het is elke keer ook weer een mooie aanleiding voor een intiem gesprek.

Daisy, echt van harte bedankt!”

 

- Ir. Peter Gielkens, Directeur Gielkens Consultancy Heerlen, Nederland.

Hoe was jouw ervaring bij SecondSoul?

Ik zou het heel fijn vinden om van je te horen via onderstaand formulier!