Wanneer jij échte verandering wil is de juiste aanpak via het lichaam en niet enkel via het hoofd.

Daarom gaan we niet enkel praten, maar vooral doen, voelen, ademen en ervaren!

Zodat jij je moeilijke en beperkende thema's écht en diepgaand kan transformeren naar kracht, zelfzekerheid en contact met je eigen innerlijke wijsheid.

Zo kan ook jij je leven voluit en met purpose leiden.

Ik plan mijn gratis kennismakingsgesprek:

SoulTransformation

Ben jij op zoek naar diepgaande traumaverwerking en échte verandering?

Zit je vast of stoot je steeds weer op hetzelfde? Weet je niet hoe je verder moet? Krijg je zaken niet verwerkt ondanks dat je het zo goed begrijpt of er al zo vaak over gepraat hebt? 

Deze sessie geeft je:

  • Diepe inzichten

    in wat er gebeurt binnen in jezelf. Met welke verborgen overtuigingen loop jij rond? Welke onverwerkte gevoelens willen zich nog tonen? Welk stuk van jezelf wijs jij af? Welke delen van jezelf zijn in conflict waardoor jij niet verder kan? De sessie vergroot dat wat jij momenteel niet ziet uit, daardoor krijgt het onzichtbare bestaansrecht en dat zorgt als vanzelf voor grote verandering in jouw gedrag en voelen.

 

  • Echte verwerking

    van je trauma, waardoor je vrij bent van patronen en triggers. Je lichaam voelt lichter, vrijer en aangenamer. Je kan beter ademen en je wordt niet zo snel meer geraakt door zaken in je buitenwereld. Je zelfvertrouwen en eigenwaarde vergroten.

 

  • Beweging

    dat wat al zo lang vast zit komt terug in beweging. Er ontstaat een nieuwe innerlijke kracht en je krijgt positieve overtuigingen, er verandert iets diep vanbinnen in jou zonder dat je daar allerlei 'mindset-trucjes' voor moet uithalen. 

 

Een diepgaande sessie in een veilig kader met een warme maar krachtige begeleiding, waar jij zélf en op je eigen tempo via ademhaling in oude stukken gaat. We stoten meestal op trauma, dat we transformeren naar een vrijer lichaam en leven, waardoor jij je veel zelfzekerder zal voelen.

Je ervaart en voelt zélf wat er in jouw celgeheugen om aandacht vraagt. Je ontdekt  waar jouw huidige thema's en vragen hun oorsprong vinden en gaat die stukken (alsnog) doorvoelen, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om te transformeren van trauma naar kracht

SoulReading

Een unieke vorm van coaching aan. Eén die volledig op afstand gebeurd. Geeft zeer diepgaande en juiste antwoorden geef op jouw hulpvraag.

Tijdens een SoulReading stem ik af op jouw wezen, op jouw energie , en kijk ik wat voor beelden, informatie, metaforen en gevoelens ik binnenkrijg voor jou.

De info die ik ontvang komt uit jouw systeem. Het is jouw ziel, jouw energielichaam die me deze info doorgeeft. Op die manier zal de info altijd de juiste zijn, hier en nu, en aanleunen bij wat er momenteel speelt in jouw leven.

SoulGuidance

1 op 1 creatieve diepgaande coaching.

Daar waar je hoofd en gedachten overnemen wanneer er vragen en problemen opduiken, laat ik je zakken in je innerlijke kracht, wijsheid en intuïtie. Zo kan jij van daaruit als vanzelf jouw eigen authentieke antwoorden vinden. 

Een SoulGuidance is steeds een persoonlijke en op maat gemaakte begeleiding. Met een zeer krachtige uitwerking. Je merkt onmiddellijke verandering na je sessie.

Elke sessie vergroot je zelfvertrouwen en brengt je dichter bij wie jij écht bent.

SoulPortraits

Een krachtig intuïtief kleurrijk portret. Het is een schilderij van jouw uiterlijk dat ook veel vertelt over je innerlijk.

Waar de meeste mensen enkel je omhulsel zien, kijk ik naar je kern. Iets in mij zorgt ervoor dat ik door de materie heen kan kijken en jouw essentie kan grijpen. Ik zie door je laagjes van conditionering, bescherming en uiterlijke prestatie en camouflage heen. Ik doorvoel je diepere lagen, en vind daar stukken van jezelf die nog niet gekend zijn en (v)erkend willen worden.